O projektu

Projekt Myslitelé vznikl 10.3 2011 a byl vytvořen nesourodou skupinou lidí, kterou pojí snad jen láska k psaní, skupinou která si říká myslitelé a to ze zcela zřejmého důvodu, chceme se spolu s vámi zamýšlet nad různými postřehy, aktuálním děním, fakty, problémy a dalšími věcmi, které se týkají nás všech. Chceme vyjádřit náš názor, ale zároveň nechat prostor čtenáři, aby si mohl vytvořit ten svůj.

Z toho co zde píši, jsme možná nabyli dojmu, že se náš portál bude hodně zaměřovat na realitu, no není tomu tak, budeme se snažit, aby si zde každý přišel na své a kdo by si občas nechtěl odpočinout a dát prostor fantazii? Nechat se plně pohltit svými myšlenkami? Náš portál k tomu poslouží, jako nástroj na podnícení fantazie no zbytek už bude na vás.

Samozřejmě projekt je zatím v plenkách, ale plány a ambice týmu jsou nemalé, pokud si náš tým získá podporu, můžete se například těšit na vlastní diskusní fórum s poradnou.

 

Komentáře
  1. Podpora píše:

    Zdravím.

    Projekt se mi líbí, a budu pravidelnej čtenář 🙂 Je dobré, když vznikají projekty podobné tímhle, člověk pak má co dělat 🙂 Odemě máte veliké dík 🙂

  2. Bi[G]on píše:

    Good web, a myslím že to má budoucnost :)..

Napsat komentář