Vítejte!

Posted: 10 března, 2011 by Inferno in Novinky Projektu

Milý přátelé, čtenáři a náhodní návštěvníci

Dovolte mi, abych vás srdečně uvítala na stránkách myslitelů a představila vám v krátkosti, kdo jsem a co si pro vás připravujeme a plánujeme.

Tento portál či blog chcete-li, vznikl 10.3 2011 a toto je historicky první článek, který je na něm uveřejněn. Pevně věřím, že počet článků bude rychle narůstat ruku v ruce s jejich kvalitou.

Tento projekt pro vás realizujeme my, po dlouhé debatě jsme si zvolili název myslitelé, tím ze sebe nechceme dělat nějaké filozofy, to vůbec ne, jen se spolu s vámi chceme zamýšlet nad různými tématy, postřehy, aktuálním děním, fakty atd. Záměrně o nás mluvím v množném čísle, jelikož jsme nesourodá skupina lidí, které sice pojí určité prvky, jako je například láska k psaní, ale jinak toho máme společného asi tak, jako voda a oheň, ale i přes to si dokážeme skvěle porozumět a fungovat, jako tým.

Náš portál vám umožní nejen číst naše myšlenky, rady a návody, zabývat se realitou a nahlížet na ní z mnoha úhlů, ale rovněž občas z té reality utéct. Jak? Na to si budete muset ještě chvíli počkat, no prozatím vám mohu slíbit, že máme velké plány, které se budete snažit realizovat, co možná nejrychleji, ale je také pravda, že hodně závisí na vás, čtenářích jak nás přijmete.

Prozatím se s vámi za celou redakci loučím a doufám, že se brzy uvidíme na našich stránkách zas.

Komentáře
  1. Mr WordPress píše:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts‘ comments, there you will have the option to edit or delete them.

    • OJka píše:

      Máte tu pár chyb. 1. tento příspěvek se normálně maže. Dále zde máte 2x to samé, jen jednou anglicky: „O následných komentářích mě informuj emailem.“ a „Notify me of new posts via email.“ Pak tu máte u komentářů „Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *“ Jenže ta hvězdička nejde skoro vidět, vypadá jako grafika. Dále máte Česko-Angliskou šablonu. Pokud to chceš počeštit písni mi na skype-Grafitka má 😀

Napsat komentář