Nudíš se a hledáš nové známé?

Posted: 15 března, 2011 by Toruk in Počítač, Zábava

Přečtěte si něco o novém českém projektu s názvem Milisek, který se zalíbil mladým lidem po celé České republice.

Jedná se o online  seznamku a hru v jednom, celý proces probíhá v internetovém prohlížeči. V tomto projektu se z vás stane obyvatel virtuálního městečka, jehož náhled vám není k dispozici, ale panáček, kterého vytváříte podle svého vkusu a desítky chatových místností ano. Jelikož je tento projekt z 80% chat, je poměrně těžké určit, co je cílem hry. No řekl bych, že je to různé pro někoho najít si nové přátele, partnera nebo partnerku, pro jiné šetřit penízky, které získáte jednou za čas kliknutím na mzdu a kupovat si za ně plno krásných věcí na jejich postavičky. Koupí nových věcí nezískáte jen daný předmět, ale i prestiž, která vám slouží k dosažení lepšího postavení ve městečku, jinak řečeno přídomku za jméno. Tolik informací k vytvoření drobné vize o projektu, myslím stačí.

Řekl jsem si, že by vás milý čtenáři možná zajímalo, jaké názory mají na tento projekt jeho uživatelé, a tak jsem vyzpovídal jednu dívčinu, která mi ochotně zodpověděla řadu otázek.

Co si myslíte o projektu?

Nápad na projekt je to opravdu dobrý a mohl by být velice úspěšný, moc bych mu to přála.

Shledáváte projekt originálním?

Ani moc ne, podobných projektů a chatu je plno hlavně ve světě.

Co byste nám prozradila o komunitě?

Jak asi všichni víte, komunita je u takovýchto projektů základní kámen, no musím s politováním konstatovat, že zde je to spíše kámen úrazu. Jsou zde mladí lidé i děti, kteří zde tráví každou volnou minutku svého života. Bohužel takový počet mladých hloupých lidí, je snad k vidění jen zde.

Takže byste změnila uživatele projektu?

Rozhodně! Možná nějaké vstupní IQ testy… (smích)

Za celou redakci děkuji za váš čas a do budoucna přeji hodně štěstí a lepší uživatele.

Samozřejmě jsem projekt také důkladně otestoval, mé poznatky jsou asi takové.

+Pokud se nudíte a zrovna nemáte nic na práci, můžete si zde anonymně popovídat a než se nadějete, uteče odpoledne jako nic.

-Nízká mzda a periodické prodlužování časového intervalu. Z tajných zdrojů, které nemůžu udat, jsem se dozvěděl, že autoři projektu plánují prodávat virtuální peníze za typický SMS prodej, který je dnes všední na téměř každé internetové hře. Rozumím tomu, že si autoři chtějí vydělat, ale chtělo by to tedy mzdu vymyslet lépe, aby nebyli zvýhodněni jen platiči.

Ovládání je tak jednoduché, že se jím nebudu vůbec zabývat, věřte, že vám bude hned jasné, co a jak. Pokud si chcete vytvořit svého človíčka, navštivte Web: http://www.milisek.cz

Komentáře
  1. Dangeres píše:

    Podle mě je dobré, že budou platiči zvýhodněni .. Vod čeho by placení pak bylo ?

Napsat komentář